De definitieve gids voor frietkraam huren

Uw gasten kunnen zich onbeperkt tegoed verrichten met alle lekkere, kwaliteitsvolle snacks en overheerlijke friet in een puntzak, welke een frietkraam bevat.

De gasten moeten smullen met een verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg uitgekozen en worden afgenomen voor voordeligste leveranciers.

Hou dan immers eventjes rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) in een straal over 30 meter aanwezig te bestaan. Ook moet er genoeg ruimte zijn teneinde een wagen neer te zetten. Tevens dienen we op een hoogte te zijn aangaande dit reeks personen dat over een fruitwagen behandeling zal produceren, zodat u dan ook gasten niets tekort komen.

Geef in het boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” aan het u dan ook gebruik wilt maken betreffende een lenteactie.

Verras uw bruiloftsgasten met ons snack surprise party! Geen te chique liflafjes, maar gewoon ons (h)gunstige puntzak friet na afloop met ons gezellig event. Dat is voor een ieder ons onverwachte, maar apart aantrekkelijke afsluiter met de mooist dag.

Aangezien zeg nu zelf, wie houdt daar niet aangaande friet en ons hete snack? De patatkraam komt totaal op locatie tot wens. Dit mag bij jou in de achtertuin bestaan, op een oprit, op een feestlocatie ofwel ergens in ons park. Niks is te gek en er mag iedere keer meegedacht worden. Elke dag in een week kun je een patatkraam huren.

Aan het huren van ons frietkraam zitten natuurlijk onkosten aaneengehecht. Per evenement zijn die onkosten verschillend. Tevens zijn de onkosten ook gebaseerd op wat een wensen zijn over je. Verlangen is jij dit eenvoudig behouden? Denk daarbij aan enig friet en een aantal verscheidene snacks, vervolgens betaal je een basisprijs.

+ Toon meer Met een personages met The Betreffende maken we bekende in een lokale pub. 2 kornuiten besluiten er dit wrak over een lichte vrachtwagen op te aanschaffen. Daarvan vervaardigen ze tijdens het voetbalkampioenschap ons rijdend frietkraam betreffende ons supersnelle hap voor een supporters.

Onze friet komen voort uit de passie teneinde personen te laten proeven het friet spannender, puurder en gezonder kan zijn check hier indien dit vers over nederland komt, en vers in een schil bereid is.

Flexibiliteit en gastgerichtheid bestaan de sleutelwoorden van het evenement, uiteraard indien u dan ook eigen wensen of tips bezit, kan u altijd met het aanraking opnemen, opdat wij ons passende prijsopgave voor u kunnen vervaardigen.

Is de interesse gewekt? Neem vervolgens geheel vrijblijvend contact betreffende het op, wij produceren met genoegen een offerte op maat voor u dan ook. U dan ook zult verbaasd zijn aan een mogelijkheden bij het.

  En vervolgens ben je al snel  duurder uit dan ons professionelere installatie met microfiltratiesysteem. En uiteraard dien je tevens ons afzuiginstallatie beschikken over.

Wilt u dan ook een samenwerking aangaan betreffende Hieper een Pieper? Dan kunt u dan ook het bellen ofwel online ons inschrijving aanvragen.

Neem dan aanraking met het op via onze Facebookpagina ofwel belangstelling een offerte aan via onze site. Bellen mag natuurlijk tevens, zie de contactgegevens op onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *