Top richtlijnen van frietkraam huren

 Allemaal hetgeen we nodig beschikken over, is ons locatie teneinde te parkeren en ons stopcontact. De rest organiseren we, zodat u dan ook perfect kan plezier hebben over de eigen party.

Neem vlug een kijkje op de website voor ons gehele collectie. Bent u dan ook geïnteresseerd in het huren over een frietkraam of heeft u dan ook vragen aan de dienstverlening? Neem vervolgens vrijblijvend contact met ons op.

Via de jarenlange expertise zijn we onder andere gespecialiseerd in dit voorzien over omvangrijke groepen gasten betreffende ons zeer kleine wachttijd voor een goudgeel en knapperige puntzak friet betreffende een warme snack. Referenten bestaan hiervoor op te vragen, prijs op aanvraag.

Hebt u dan ook interesse in een mobiele frietkraam en wilt u meer weten? Neem vervolgens gerust aanraking op betreffende Snackmobiel.nl.

Uitgezonderd het we het belangrijk ontdekken dat een friet ook beslist biologisch kan zijn, over bedrijfskleding tot puntzak, heeft het huren van de Frietfiets nog meer voordelen.

Teneinde te voorkomen dat Frietfestijn.nl te weinig ofwel te veel meeneemt, geeft u vooraf het aantal gasten via en dit via u dan ook vastgestelde menu. Dat is eigenlijk allemaal hetgeen daar benodigd is om een mobiele frietkraam op uw event te kunnen huren.

Een paar aangaande de frietkramen zijn voorzien betreffende snackautomaten daar waar uw gasten alleen een frikandel, kroket of verschillende snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor dit pakket ‘onbeperkt bunkeren tijdens 2,5 uur’, vervolgens zult u zien dat ‘onbeperkt’ voor het ook zeker ‘onbeperkt ‘betekent!

U dan ook kunt vanaf € 500,- een frietkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u 200 friet of 200 snacks. Wilt u meer bestellen? Of alsnog wat anders meer info bijvoorbeeld ijs ofwel frisdrank? Laat dit het weten. En we nemen het mee in de frietkraam. Een uiteindelijke huurprijs? Welke spreken we vooraf betreffende u af.

Ons feestje, de frietkraam is ons authentieke bakfiets en bezit een mooie omvangrijke parasol, verlichting en de frietbakker kan zijn verzorgd.

nl. De visite zal genieten van een lekkere, lauw opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie geraken gebakken. Het medewerkers komt gelijktijdig betreffende een mobiele patatkraam  op uw event mee. Huren is dus enorm eenvoudig en u zal verrast zijn hoe voordelig onze prijzen zijn.

Vooraf vervaardigd u een selectie uit een aantal menu’s die u dan ook alsnog kunt aanvullen betreffende verscheidene opties. Afhankelijk aangaande een menukeuze ogen we dan één ofwel enkele uren op het via u aangegeven terrein betreffende onze Frietwagen aan huis.

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt het grootste assortiment verse friet en ons reuze scala van beste capaciteit snacks bij u op locatie.

Aangezien zeg nou zelf, wie houdt daar ook niet aangaande friet en ons lekkere snack? De frietwagen komt volkomen op locatie tot wil, ook in Groenlo. Dit mag voor je in de achtertuin zijn, op de oprit, op ons feestlocatie ofwel ergens in ons park. Niets is te gek en daar mag iedere keer meegedacht worden. Elke dag in een week kun jouw een frietwagen huren.

Onze missie: het verzorgen met onbeperkt dit grootste collectie verse friet en ons reuze scala betreffende oudste capaciteit snacks bij u op locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *